فروش و تعمیر انواع پمپ و بوستر پمپ

مجموعه ایران جهش با بیش از 60 سال سابقه

فروش و تعمیر انواع پمپ و بوستر پمپ

مجموعه ایران جهش با بیش از 60 سال سابقه

موفق در زمینه فروش، نصب و تعمیر انواع پمپ و بوستر پمپ خانگی، طبقانی، آتش نشانی، عمودی و افقی فعالیت دارد.

۶ مطلب در مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

انواع زیادی پمپ وجود دارد که با توجه به عملکرد و ویژگی‌های خاص آنها تقسیم بندی می‌شوند. توربین و پمپ دو دستگاه کاملا جدا است که هرکدام عملکرد خود را دارند و در صنایع مختلف به وسعت زیادی استفاده می‌شوند. پمپ برای جا به جایی سیالات با شدت و فشار بیشتر استفاده می‌شود. توربین نیز در تبدیل انرژی و انتقال آن استفاده دارد. اما پمپ توربینی چیست؟

در این پست چگونگی کار پمپ توربینی را باهم بررسی خواهیم کرد.

پمپ توربینی چیست و عملکرد آن چگونه است؟

برای فهمیدن شیوه عملکرد پمپ توربینی باید ابتدا اجزای تشکیل دهنده آن را باهم بررسی کنیم. به طور معمول پمپ های توربینی شامل 3 بخش هستند:

·شفت پمپ

·موتور پمپ

·پروانه پمپ

البته ممکن است هر پمپ شامل یک یا چند پروانه  باز یا نیمه باز یا بسته یا نیمه بسته باشد. در باز و نیمه باز پروانه‌ای فلزی که روتور نام دارد، در محیطی باز یا نیمه باز قرار دارد. اما در حالت بسته یا نیمه بسته، روتور پره ها را احاطه می‌کند. پمپ های توربینی نیز مانند پمپ های دیگر یه نقطه ورود آب و یک نقطه تخلیه آب دارد.

موتور این پمپ ها بالاتر از سطح آب قرار می‌گیرد. پمپ توربینی با صرف  تمام انرژی خود، آب موجود در مخزن منبع تغذیه را به نقطه تخلیه منتقل می‌کند. توان یک پمپ توربینی قدرتمند می‌تواند از 700 متر فراتر رود.

با ورود آب به روتور، شفت انرژی الکتریکی را از موتور به پروانه انتقال می‌دهد. پروانه با شتاب دادن به جریان آب، آن را از پمپ توربینی با فشار زیاد و معینی خارج می‌کند. معمولا آب در پمپ های توربینی به صورت پرفشار و یکنواخت جریان پیدا می‌کند.

انواع پمپ‌های توربینی

پمپ‌های توربینی به دو نوع تقسیم می‌شوند:

·پمپ‌های شناور

·پمپ‌های عمودی

پمپ های عمودی

این پمپ‌ها به صورت انحصاری برای پمپاژ آب به بیرون چاه استفاده می‌شود و به خصوص برای چاه‌هایی که سطح آب آنها به شدت نوسان دارد. به علت کم بودن قطر این پمپ، از قیمت کمتری برخوردار است. پروانه‌های این پمپ از نوع باز یا نیمه باز است. تعمیر و نصب این پمپ هزینه‌بر تر و دشوارتر است.

پمپ شناور

مانند اسم آن، این پمپ ها شامل موتور شناور می‌باشند. پمپ بالای موتور نصب شده و هر دوی آنها بر روی آب شناور هستند. این پمپ‌ها در زیردریایی استفاده می‌شوند. نصب و نگهداری آنها نسبت به پمپ های عمودی بسیار ارزان و آسان تر است. این پمپ ها فقط و فقط با برق کارمی‌کنند و در چاه‌های عمیق می‌توان از آنها استفاده کرد.

کاربرد پمپ توربینی

پمپ توربینی، به دلیل کارایی، قابل اطمینان بودن، و توانایی آنها در رسیدن به نرخ جریان بالا در کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. این پمپ‌ها به خصوص برای مدیریت آب در بخش‌های صنعتی،کشاورزی و همچنین سیستم‌های تامین آب شهری استفاده می‌شوند.

آبیاری کشاورزی

در بخش کشاورزی، پمپ‌ توربینی نقش مهمی در سیستم‌های آبیاری دارد. آن‌ها برای برداشت آب از چاه‌ها، مخازن یا رودخانه‌ها و تامین آن به شبکه‌های آبیاری مناسب هستند و منبعی ثابت و مطمئن برای محصولات کشاورزی فراهم می‌کند.

تامین آب شهری

پمپ‌های توربینی معمولاً برای سیستم‌های تامین آب شهری برای استخراج آب از منابع زیرزمینی مانند چاه‌ها و سفره‌های زیرزمینی مناسب هستند. این پمپ‌ها آب را به تاسیسات تصفیه آب یا مستقیماً به شبکه‌های توزیع رسانده و به عنوان یک عامل کلیدی در تامین آب تمیز برای ساکنان عمل می‌کنند.

حفاظت در برابر آتش

پمپ توربینی در سیستم‌های حفاظت آتش برای تامین حجم زیادی آب به تجهیزات آتش نشانی، هیدرانت‌ها و استفاده می‌شوند. توانایی آن‌ها برای کنترل حجم جریان و فشار بالا در شرایط اضطراری که تحویل سریع آب برای آتش‌نشان‌ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، بسیار حیاتی است.

  • ایران جهش
  • ۰
  • ۰

امروزه با گسترش تکنولوژی، استفاده از پمپ آب خانگی در خانه و ساختمان‌های مسکونی، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند. این محصول با توجه به برند و مشخصات فنی که دارند، در محیط‌های مختلفی استفاده می‌شوند. افرادی که این محصول را تهیه می‌کنند حتما باید با توجه به فضای مدنظری که دارند، پمپ آب خود را تهیه کنند. در ادامه قصد داریم شما را با انواع بهترین پمپ آب خانگی بیشتر آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

نقش برند در بهترین پمپ آب خانگی

در صورتی که تمایل دارید پمپی را برای منزل و اداره خود تهیه نمایید باید بدانید که نقش برند در بهترین پمپ آب خانگی بسیار تاثیر گذار است. البته باید بدانید که قیمت پمپی که انتخاب می‌کنید باید متناسب با بودجه شما باشد. همچنین نکات بسیاری در انتخاب وجود دارد که عبارتند از ارتفاع هد ساختمان، تعداد واحد، الگوی مصرف ساختمان، جنس لوله، موقعیت جغرافیایی و غیره است.

انواع پمپ مناسب فعالیت های ساختمانی کدامند؟

همانطور که در توضیحات بالا به آن اشاره شد، پمپ‌ آب خانگی دارای انواع مختلفی نظیر پمپ بشقابی، پمپ جتی، پمپ با مخزن انبساط، پمپ کلید اتوماتیک، بوستر پمپ و غیره است. پمپ‌هایی که به ان اشاره شد در مصارف ساختمانی از ان استفاده می‌گردد. اما همه این محصولات را نمی‌توانید برای هر فضای ساختمانی استفاده نمایید.

عموما برای ساختمان‌های کوچکی که تعداد واحد کمی دارند از پمپ اب بشقابی و یا پمپ اب کلید اتوماتیک استفاده می‌کنند. در صورتی که ساختمان چند طبقه دارید و تعداد طبقات آنها 8 الی 12 واحد است از محصولاتی همچون پمپ آب با مخزن انبساط و یا پمپ جتی استفاده می‌گردد. در صورتی که تمایل دارید برای ساختمان‌های بزرگ از محصولی استفاده کنید، سیستم بوستر پمپ بهترین گزینه است.

توصیه موثر برای خرید بهترین پمپ اب خانگی

در خرید پمپ حتما باید حساسیت بالایی را داشته باشید زیرا تمام واحدهای مسکونی به یک اندازه آب با دبی و فشار آب نیاز دارند. در صورتی که از یک پمپ نامناسب برای ساختمان استفاده کنید جز نارضایتی اهالی چیز دیگری ندارد. با انتخاب هوشمندانه می‌توان بهترین پمپ کارامد را برای خود انتخاب نمود. در ادامه به اطلاعات مفیدی را در خصوص مقدار دبی و یا هد مورد نیاز ساختمان در اختیارتان میگذاریم.

  • باید بدانید که ساختمان چند واحد مسکونی و یا چند واحد تجاری دارد؟
  • متراژ واحدها را بررسی کنید.
  • الگوی مصرف آب اهالی ساختمان چگونه خواهد بود؟
  • در داخل و بیرون ساختمان چند عدد شیر آب وجود دارد؟

بهترین پمپ آب خانگی ایرانی

اگر از جمله افرادی هستید که به دنبال بهترین پمپ اب خانگی ایرانی هستید، با هم به یکی از بهترین مدل‌ها می‌پردازیم.

 پمپ آبرسانی طبقاتی

 پمپ آبرسانی طبقاتی یکی از محصولات اقتصادی با کارایی مکانیکی بسیار بالا است که عمر بسیار بالایی دارد. پروانه‌های این پمپ از آلیاژ مس و قلع تولید شده است که برای استفاده در پمپاژ سیال‌ها با درجات حرارت بسیار بالا، بسیار مناسب است. این پمپ قدرت مصرفی بسیار کمتری در شرایط مساوی هد و دبی نسبت به پمپ‌های سانتریفیوژ دارد. از کاربردهای این پمپ می‌توان به پمپ تغذیه دیگ بخار، شستشو با فشار زیاد، بوستر پمپ اتش نشانی و موارد دیگر اشاره نمود.

  • ایران جهش
  • ۰
  • ۰

بوستر پمپ آتش نشانی چیستو کاربردهای آن

بوستر پمپ اتش نشانی بخش اصلی هر ساختمان با تعداد واحد‌های بالا و کارخانه‌های صنعتی است. اما قبل از اینکه درباره بوستر پمپ آتش نشانی صحبت کنیم باید اصل بوستر پمپ آبرسانی را بدانیم و تفاوت آن را با بوستر پمپ آتش نشانی درک کنیم.

بوستر پمپ آبرسانی چیست؟

بوستر پمپ آبرسانی یک دستگاه متشکل از چند بخشو قطعه است که کار آن تقویت و ثابت نگه داشتن فشار است. این دستگاه دارای موتورهای دیزلی و برقی است که در سیستم‌های آب و فاضلاب ساختمان‌های مناطق مسکونی و صنعتی استفاده می‌شود.

ساختمان‌ و مجتمع هایی که تعداد واحد های بالایی دارند موظف‌اند که از بوستر پمپ آبرسان استفاده کنند.

تفاوت پمپ آبرسانی و بوستر پمپ آتش نشانی

پمپ آبرسانی بخشی از بوستر آبرسانی است. بوستر پمپ آبرسانی با به کارگیری دو یا چند پمپ به صورت موازی از بالا بودن فشار و دبی آب اطمینان حاصل می‌کند. بوستر پمپ آتش نشانی روی کاغذ تقریبا یک کار را انجام می‌دهند اما در مواقع مختلف کاربرد دارند.

بوستر پمپ آتش نشانی در مواقع اضطراری فشار آب را با استفاده از چند پمپ بالا برده و آن را به سیستم اطفای حریق از طریق لوله‌های آبرسانی ارسال می‌کند. نصب بوستر‌های پمپ آتش‌ نشانی در ساختمان های و کارخانه‌ها جزو وظایف سازنده‌ها و پیمانکاران است.

انواع بوستر پمپ آتش نشانی

به طور کل این دستگاه با توجه به دقت در پایداری فشار خروجی، به دو نوع بخش بندی می‌شود. هردو در افزایش فشار برای سیستم آبرسانی و اطفای حریق استفاده می‌شوند. انتخاب هریک بستگی به شرایط و نیاز شما دارد.

·بوستر پمپ دور متغیر

·بوستر پمپ دور ثابت

بوستر پمپ دور ثابت

در این بوستر سرعت موتور پمپ آن ثابت است و تنها فشار قابل تنظیم است. این پمپ معمولا در عملکرد خود ساده و قابل فهم تر است.

بوستر پمپ دور متغیر

سرعت دور موتور در این بوستر قابل تنظیم شدن است در نتیجه سرعت و فشار آب با توجه به نیاز متغیر است. این بوستر قدرت تطابق بیشتری نسبت به پمپ دور ثابت در شرایط مختلف دارد.

بوستر پمپ UL دار چیست ؟

بوستر پمپ که دارای تاییدیه UL باشد یعنی از کیفیت بالایی برخوردار است و دارای صلاحیت برای استفاده در سیستم اطفای حریق است. این تاییدیه بیشتر برای اثبات کیفیت محصولات به مشتریان از طرف شرکت‌ها و سازمان‌ها است.

سازمان‌هایی مثل Ul، FM، VDS به صورت مستقل به بررسی کیفیت محصولات با انجام تعدادی آزمایش‌های فنی دقیق می‌پردازند.

نیرو محرکه بوستر پمپ آتش نشانی

برای حرکت پمپ در سیستم بوستر آبرسانی معمولا الکتروموتور یا موتور دیزلی که مستقیم به پمپ کوپل متصل است، نیروی لازم را فراهم می‌کند. این قطعه ها بهتر است دارای گواهی UL باشند.

اجزای اصلی بوستر پمپ آتش نشانی

اجزای اصلی بوستر پمپ آتش نشانی

بوستر پمپ های آتش نشانی از اجزا مختلفی تشکیل شده‌اند و هریک وظیفه‌ای را بر دوش دارند. تنها زمانی که تمام قطعه ها با‌هم بدون مشکل تعامل داشته باشند یک بوستر می‌تواند به خوبی و درستی کار کند.

·پمپ اصلی بوستر پمپ آتش نشانی

·پمپ رزرو بوستر پمپ آتش نشانی

·شیر یکطرفه

·شیرهای بوستر پمپ آتش نشانی (Check Valve)

·شیر پروانه‌ای (Butterfly Valve)

·شیر تخلیه (Casing Relief Valve)

·شاسی (Chassis) بوستر پمپ آتش نشانی

·فشار سنج (Pressure Gauge)

·لرزه‌گیر در ورودی و خروجی پمپ

·صافی پمپ 

·کلکتور بوستر پمپ

·منبع دیافراگمی پمپ آتش نشانی

تمام این قطعه و اجزای نام برده نیاز دارند که صحیح و سالم باشند تا هیچ اشکال و تداخلی در انجام عملیات تنظیم و تقویت فشار توسط بوستر به وجود نیاید.

 

  • ایران جهش
  • ۰
  • ۰

نکاتی درباره بوستر پمپ آتشنشانی

بوستر پمپ اتشنشانی یکی از انواع بوستر پمپ‌هایی است که در ساختمان‌ها و صنایع از آن استفاده می‌گردد. این محصول یکی از وسیله‌های ایمنی جهت حفاظت از جان انسان بوده که مزایای بی‌شماری دارد. این بوستر پمپ به مجموع یک یا چند الکترو پمپ گفته می‌شود که به صورت موازی به یکدیگر متصل می‌شوند و به وسیله تابلو فرمان هوشمند، به صورت جداگانه کنترل می‌شوند.

این کالا به نام‌های بوستر پمپ دور متغیر آتش نشانی و بوستر پمپ آتش نشانی دور ثابت، تقسیم بندی می‌گردد. در ادامه به بررسی عملکرد این سیستم می‌پردازیم، در مجموعه ایران جهش تنوع انواع پمپ‌های صنعتی و خانگی وجود دارد و افراد بسته به نیاز خود آن را تهیه می‌کنند.

اجزا بوستر پمپ آتشنشانی

شکل، بوستر پمپ و شاسی بوستر پمپ دارای اجزای زیر است:

  • لرزه گیرها
  • اتصالات فلنچی
  • کلکتور ورودی و خروجی
  • مخزن تحت فشار
  • اینورتر
  • کابل
  • سافت استارت
  • لوازم برقی داخل تابلو برق ها
  • شیرآلات عبوری سیال

 

انواع بوستر پمپ آتشنشانی

به طور کلی بوستر پمپ آتشنشانی به دو دسته تقسیم بندی می‌گردد، این دو دسته شامل موارد زیر است:

  • بوستر پمپ آتشنشانی دور متغیر
  • بوستر پمپ آتشنشانی دور ثابت

ویژگی بوستر پمپ آتش نشانی

در وهله اول بوستر پمپ آتش نشانی باید بتواند آب کافی را در سیستم آتش نشانی با فشار لازم تامین نماید. به طور کلی یک سری ویژگی را باید این کالا داشته باشد این ویژگی‌ها شامل:

  • شاسی قوی داشته باشد
  • هزینه برق نرمال و قابل قبولی داشته باشد.
  • این محصول باید از روشن بودن بیهوده سیستم و اضافه کاری جلوگیری نماید.
  • این پمپ حتما باید طبق برنامه روش و یا خاموش شود.
  • قطع و وصل جریان آب ورودی خروجی حتما باید یکنواخت باشد.

بوستر پمپ آتشنشانی چگونه کار می کند؟

شاید برای خیلی از افراد این سوال پیش آید که بوستر پمپ آتشنشانی چگونه کار می‌کند؟ باید در جواب بگوییم که این محصولات ابزارهای ساده‌ای هستند که یک ورودی و یک خروجی دارند. هنگامی که یک بوستر پمپ در بین ورودی آب و خروجی نصب گردد، از پروانه درونی خود استفاده می‌کند تا با این روش، فشار آب را افزایش دهد.

در پمپ‌های اتشنشانی هنگامی که فشار در سیستم اسپرینکلر به کمتر از مقدار تعیین شده برسد، به صورت خودکار فعال می‌گردد. در صورتی که سیستم‌ها افت فشار را تجربه نمایند، پرشرهای سوئیچ جوکی پمپ ها وارد عمل می‌شوند و جوکی پمپ‌ها کار خود را شروع می‌کنند. در صورتی که جوکی پمپ‎‌ها فشار مورد نیاز خود را تحمل کنند، پمپ‌های اصلی وارد کار شده و فشار مورد نیاز را تامین می‌کند.

استانداردهای بوستر پمپ آتشنشانی

برای طراحی نمودن این قطعه حتما یک سری دستورالعمل و استاندارد را رعایت نمایید. این استانداردها شامل نوع بوستر پمپ، نحوه بهره برداری، چیدمان‌ها، محل جایگذاری، مشخصات فنی مرتبط با انواع بوستر پمپ آتش نشانی است.

نکات بسیار مهم برای انتخاب بوستر پمپ آتشنشانی

نکات مهمی که باید برای انتخاب بوستر پمپ آتشنشانی مد نظر داشته باشید این است که حتما باید با استاندارهای بین المللی تولید شود، این استانداردها شامل:

  • انتخاب پمپ
  • تعداد پمپ‌ها
  • تنظیم نمودن فشار بوستر پمپ آتش نشانی
  • شیرآلات و اتصالات

انتخاب پمپ

انتخاب پمپ برای محصولاتی همچون بوستر پمپ آتشنشانی باید به گونه ای باشد که باید مجهز به پمپ سانتریفیوژ زمینی با سیل گرافیتی با یک قطره چکه آب در دقیقه از سیل آن باشد. باید دقت نمایید که پمپ‌های عمودی و افقی جهت ساخت بوستر پمپ آتشنشانی به هیچ عنوان مناسب نیست.

این محصولات می‌توانند بدون جاکی پمپ و یا با جاکی پمپ تولید شوند. هر کدام از بوستر پمپ‌ها دارای یک پمپ اصلی و یک پمپ رزرو هستند.

تنظیم فشار بوستر پمپ اتش نشانی

تنظیم فشار بوستر پمپ اتش نشانی به وسیله پرشر سوییچ انجام می‌گیرد. بر اساس استاندارد بین المللی هر یک از بوستر پمپ اصلی در بوستر مپ آتش نشانی حتما باید از یک پرشر سوییچ به طور مستقل فرمان بگیرد.

شیرآلات و اتصالات

در ورودی و خروجی هر یک از پمپ‌های بوستر پمپ حتما باید از شیر فلکه قطع و وصل استفاده گردد. این شیر فلکه باید قبل از اتصال پمپ و سایر شیرآلات ملحق به آن به کلکتورهای پمپ وصل شوند.

نکات خرید بوستر پمپ اتشنشانی

جهت خرید بوستر پمپ آتشنشانی به نکاتی توجه نمایید این نکات شامل جنس، مارک پمپ، شیرآلات و قطعات استفاده شده در تابلو فرمان بوستر است که قیمت آن را متغیر می‌کند. از دیگر مواردی که می‌توان به آن اشاره نمود، جنس، سایز کلکتورهای ورودی و خروجی است.

برای آنکه بتوانید به آسانی محصول مورد نظر خود را خریداری نمایید، با کارشناسان ایران جهش در ارتباط باشید تا همکاران ما بهترین مشاوره را به شما ارائه دهند.

  • ایران جهش
  • ۰
  • ۰

همه‌ی افراد حداقل یکبار با پمپ آب خراب دست و پنجه نرم کرده‌اند. امروز می‌خواهیم باهم راه‌های شناسایی مشکل و آموزش تعمیر پمپ آب را به صورت مختصر باهم بررسی کنیم.

جدا از برند و مدل و جنسی، بالاخره یک روزی پمپ آب نیاز به تعمیر خواهد داشت. البته شیوه و طرز و مدت مصرف هم در مدت زمان کارایی پمپ‌ها هم تاثیر زیادی دارد.

چند راه شناسایی مشکل پمپ های آب

برای اینکه بتوانیم مشکل دار بودن پمپ را شناسایی کنیم نیاز داریم از حواس پنجگانه خود استفاده کنیم.

1.صدای بلند و بیش از اندازه

بچه ها وقتی به چیزی نیاز دارند گریه می‌کنند زیرا قادر به حرف زدن نیستند. به پمپ آب خود هم به عنوان یک بچه‌ی غول‌پیکر نگاه کنید. وقتی از پمپ خود صدای غیر عادی یا بلندی شنیدید مطمئن باشید یک مشکلی وجود دارد.

ممکن است مشکل از پروانه ها یا بلبرینگ دستگاه باشد.

2.حرارت بالا دستگاه

برق نامناسب، موتور و الکتروموتور خراب، مسدود شدن راه خروج هوا و موارد بسیاری دیگر می‌تواند دلیل حرارت و داغی پمپ شما باشد. اگر ادامه دار باشد آسیب جدیی به دستگاه وارد خواهد کرد.

3.کم شدن فشار آب

اگر با همچین پدیده غیر نادر مواجه شدید نیاز به بررسی لوله و موتور دستگاه خواهید داشت. البته این را هم در نظر بگیرید که ممکن است مشکل از فشار آب شهری هم باشد و دستگاه شما صحیح و سالم باشد.

4.علائم نیم سوز شدن پمپ

·کار نکردن پمپ یا کم کار شدن آن

·پریدن فیوز هنگام اتصال آن به برق

آموزش تعمیر پمپ آب به زبان ساده

تعمیر کردن وسیله ای مثل پمپ آب مبحثی بسیار مفصل است و به یک متخصص و یا فردی ماهر در زمینه دست به آچار شدن نیازمند است. اگر شما به مهارت های خود اطمینان کافی دارید، ادامه این پست برای شماست.

آب دائما قطع و وصل می‌شود

در این حالت ممکن است چند مشکل وجود داشته باشد که عبارتند از:

·لوله های ورودی آب به دستگاه رسوب گرفته و مسدود شده‌اند: لوله آب را از دستگاه جدا کرده و درون آن را تمیز کنید.

·پمپ آب دارای نشتی است: اقدام به تعویض کردن آن کنید.

·دستگاه دچار هوا گرفتگی شده است: لوله های دستگاه را هواگیری کنید.

پمپ روشن است ولی کار نمی‌کند

·کلید اتومات را تعویض کنید

· پمپ آب را تعویض کنید

· اتصالات برق پمپ را چک کنید

پمپ روشن و خاموش می‌شود

در این حالت احتمال وجود نشتی یا اتصالی در دستگاه وجود دارد. بهتر است لوله های ورودی و خروجی دستگاه را بررسی کنید. اگر مشکل را پیدا نکردید به احتمال بسیار زیاد مشکل از برق دستگاه است.

لرزش زیاد پمپ آب

اگر دستگاه شما دارای لرزش غیرعادی است، احتمال وجود اجسام خارجی در دستگاه وجود دارد. ممکن است پروانه یا روتون شکسته یا لق باشد. حتما مطمئن شوید که دستگاه شما از قبل هم صدای زیادی تولید نمی‌کرد.

برای تعمیر این مشکل می‌توانید اقدام به تعویض یاتاقان یا پروانه یا هر قطعه شکسته کنید.

گریپاژ کردن پمپ

دلایل مختلفی می‌تواند به گریپاژی پمپ ختم شود. مانند:

· زنگ زدگی قطعات فلزی: قطعات را بشویید و زنگ‌ها را پاک کنید.

·خرابی بلبرینگ موتور: تعویض جفت بلبرینگ‌ها

·وجود گردو غبار یا ذراتی دیگر گیر کرده به پروانه: پروانه و محفظه را تمیز کنید.

متوقف نشدن پمپ آب

در حالت مشکل قطعا از سوپاپ و یا درست عمل نکردن آن است. برای بررسی مشکل سوپاپ به طور دقیق بررسی کنید.

برای حل این مشکل بهتر است آن را تعویض کنید و سعی کنید یک جنس مرغوب و خوب خریداری کنید.

برای ماندگاری بیشتر پمپ آب نیاز دارید که یک جنس مناسب و مرغوب خریداری نمایید.

  • ایران جهش
  • ۰
  • ۰

برای بررسی بهترین پمپ آب خانگی حتما باید به ویژگی و مشخصات آن توجه نمایید و بر اساس نیاز خود آن را خریداری کنید. در این مطلب قصد داریم به صورت کلی به مشخصات و نکات خرید این محصول بپردازیم.

بهترین پمپ اب خانگی باید چه برندی باشد؟

برای خیلی از افراد سوال پیش می‌آید که بهترین پمپ آب خانگی را با چه برند باید تهیه نمود. همانطور که می‌دانید هر کدام از محصولات با توجه به برندی که دارند، در کشورهای مختلفی تولید شده‌اند، پمپ ابرسان نیز از این قاعده مستثنی نمی‌باشد. برندی که توسط مجموعه ایران جهش که یک شرکت قدیمی و معتبر ایرانی است، تولید می‌گردد، پمپ اب ایران جهش نام دارد. که علاوه بر کیفیت، دارای قیمتی مناسب است.

هزینه بهترین پمپ آب خانگی

فاکتورهای بسیاری برای خرید بهترین پمپ آب خانگی وجود دارد، این فاکتورها شامل طول پیچ و خم لوله، سلامت سیستم لوله کشی ساختمان، متراژ هرواحد، ارتفاع بنا، تعداد شیرهای آبی که در ساختمان استفاده می‌شود، تعداد واحدها و غیره است. به عنوان مثال برای ساختمان سه طبقه، استفاده از پمپ‌های جتی در صورت تک واحد بودن ساختمان و وجود پمپ‌‎های دو پروانه‌ای در ساختمان‌های چند واحدی، جهت نیاز به دبی بالاتر برای داشتن آبرسانی بهتر توصیه میگردد.

نکات نگهداری بهترین پمپ آب خانگی

نکات کلی و عمومی جهت نگهداری پمپ آب خانگی وجود دارد که حتما باید ویژگی‌های هر کدام از دستگاه‌ها را در دفترچه راهنما مطالعه نمایید. تا مشکلی با نگهداری آن نداشته باشید. این نکات شامل موارد زیر است:

  • این محصول حتما باید در دوره‌های منظم سال روغن کاری شود.
  • محل نصب پمپ آب بسیار مهم است زیرا در فصل‌های سرد سال از سرما شدید محافظت نماید.
  • حتما باید مراقب داغ شدن دستگاه باشید، با ابزاری همچون پرشر سوئیچ و ست کنترل از روشن ماندن دستگاه جلوگیری کنید.
  • نصب پمپ آب خانگی را با توجه به دستورالعمل‌های ارائه شده انجام دهید. حتما این نکته را در نظر داشته باشید که قبل از استفاده این قطعه را هواگیری کنید.
  • حتما به صورت دوره‌ای خازن پمپ را چک کنید. در صورتی که برای مدت طولانی از پمپ استفاده نکنید، به کمک پیچ تخلیه پمپ آب داخل پمپ آبرسانی را تخلیه کرده تا در طولانی مدت دچار فرسودگی نگردد.
  • حتما حواستان باشد که تحت هیچ شرایطی پمپ بدون آب کار نکند. برای کارکرد پمپ بدون آب، حتما از ابزار همچون اتومات پمپ و منبع ذخیره آب استفاده کنید.

نکات مهم خرید پمپ آب

به هنگام خرید پمپ آب خانگی حتما باید به موارد زیر توجه نمایید.

مدل و انواع پمپ آب خانگی را بشناسید

تمامی محصولات همچون پمپ آب دارای مدل و انواع مختلفی هستند. به طور کلی این محصول به دسته‌های جتی، شناور، سیرکولاتور تقسیم بندی می‌گردد که هر کدام از این دسته‌بندی‌ها دارای مزیت و معایبی هستند. برای انتخاب حتما بسته به نیاز خود آن را خریداری نمایید.

حتما ارتفاع آپارتمان را در نظر بگیرید

طبیعتا پمپ اپارتمانی که ارتفاع بالاتری دارد با ساختمانی که از تعداد طبقه کمتری برخوردار است، متفاوت است، پس محصولی را انتخاب نمایید که بتواند آب را به طبقات بالا بدون هیچ قطعی برساند.

کم صدا بودن پمپ آب

در هنگام خرید پمپ آب حتما به صدا آن نیز توجه نمایید، در صورتی که تمایل دارید محصولتان صدای کمتری داشته باشد، حتما برندی را انتخاب کنید که کم صدا باشد.

مصرف انرژی پمپ آبرسانی خانگی

از پمپی استفاده کنید که مصرف انرژی آن پایین و یا متناسب با قدرت آن باشد تا در مصرف برق و هزینه صرفه جویی گردد.

هزینه پمپ آب خانگی

به طور کلی هزینه این محصول بی نظیر را نمیتوان به صورت کلی تعیین نمود زیرا دارای برند و مدل‌های مختلف است.

  • ایران جهش