فروش و تعمیر انواع پمپ و بوستر پمپ

مجموعه ایران جهش با بیش از 60 سال سابقه

فروش و تعمیر انواع پمپ و بوستر پمپ

مجموعه ایران جهش با بیش از 60 سال سابقه

موفق در زمینه فروش، نصب و تعمیر انواع پمپ و بوستر پمپ خانگی، طبقانی، آتش نشانی، عمودی و افقی فعالیت دارد.

  • ۰
  • ۰

بوستر پمپ آتش نشانی چیستو کاربردهای آن

بوستر پمپ اتش نشانی بخش اصلی هر ساختمان با تعداد واحد‌های بالا و کارخانه‌های صنعتی است. اما قبل از اینکه درباره بوستر پمپ آتش نشانی صحبت کنیم باید اصل بوستر پمپ آبرسانی را بدانیم و تفاوت آن را با بوستر پمپ آتش نشانی درک کنیم.

بوستر پمپ آبرسانی چیست؟

بوستر پمپ آبرسانی یک دستگاه متشکل از چند بخشو قطعه است که کار آن تقویت و ثابت نگه داشتن فشار است. این دستگاه دارای موتورهای دیزلی و برقی است که در سیستم‌های آب و فاضلاب ساختمان‌های مناطق مسکونی و صنعتی استفاده می‌شود.

ساختمان‌ و مجتمع هایی که تعداد واحد های بالایی دارند موظف‌اند که از بوستر پمپ آبرسان استفاده کنند.

تفاوت پمپ آبرسانی و بوستر پمپ آتش نشانی

پمپ آبرسانی بخشی از بوستر آبرسانی است. بوستر پمپ آبرسانی با به کارگیری دو یا چند پمپ به صورت موازی از بالا بودن فشار و دبی آب اطمینان حاصل می‌کند. بوستر پمپ آتش نشانی روی کاغذ تقریبا یک کار را انجام می‌دهند اما در مواقع مختلف کاربرد دارند.

بوستر پمپ آتش نشانی در مواقع اضطراری فشار آب را با استفاده از چند پمپ بالا برده و آن را به سیستم اطفای حریق از طریق لوله‌های آبرسانی ارسال می‌کند. نصب بوستر‌های پمپ آتش‌ نشانی در ساختمان های و کارخانه‌ها جزو وظایف سازنده‌ها و پیمانکاران است.

انواع بوستر پمپ آتش نشانی

به طور کل این دستگاه با توجه به دقت در پایداری فشار خروجی، به دو نوع بخش بندی می‌شود. هردو در افزایش فشار برای سیستم آبرسانی و اطفای حریق استفاده می‌شوند. انتخاب هریک بستگی به شرایط و نیاز شما دارد.

·بوستر پمپ دور متغیر

·بوستر پمپ دور ثابت

بوستر پمپ دور ثابت

در این بوستر سرعت موتور پمپ آن ثابت است و تنها فشار قابل تنظیم است. این پمپ معمولا در عملکرد خود ساده و قابل فهم تر است.

بوستر پمپ دور متغیر

سرعت دور موتور در این بوستر قابل تنظیم شدن است در نتیجه سرعت و فشار آب با توجه به نیاز متغیر است. این بوستر قدرت تطابق بیشتری نسبت به پمپ دور ثابت در شرایط مختلف دارد.

بوستر پمپ UL دار چیست ؟

بوستر پمپ که دارای تاییدیه UL باشد یعنی از کیفیت بالایی برخوردار است و دارای صلاحیت برای استفاده در سیستم اطفای حریق است. این تاییدیه بیشتر برای اثبات کیفیت محصولات به مشتریان از طرف شرکت‌ها و سازمان‌ها است.

سازمان‌هایی مثل Ul، FM، VDS به صورت مستقل به بررسی کیفیت محصولات با انجام تعدادی آزمایش‌های فنی دقیق می‌پردازند.

نیرو محرکه بوستر پمپ آتش نشانی

برای حرکت پمپ در سیستم بوستر آبرسانی معمولا الکتروموتور یا موتور دیزلی که مستقیم به پمپ کوپل متصل است، نیروی لازم را فراهم می‌کند. این قطعه ها بهتر است دارای گواهی UL باشند.

اجزای اصلی بوستر پمپ آتش نشانی

اجزای اصلی بوستر پمپ آتش نشانی

بوستر پمپ های آتش نشانی از اجزا مختلفی تشکیل شده‌اند و هریک وظیفه‌ای را بر دوش دارند. تنها زمانی که تمام قطعه ها با‌هم بدون مشکل تعامل داشته باشند یک بوستر می‌تواند به خوبی و درستی کار کند.

·پمپ اصلی بوستر پمپ آتش نشانی

·پمپ رزرو بوستر پمپ آتش نشانی

·شیر یکطرفه

·شیرهای بوستر پمپ آتش نشانی (Check Valve)

·شیر پروانه‌ای (Butterfly Valve)

·شیر تخلیه (Casing Relief Valve)

·شاسی (Chassis) بوستر پمپ آتش نشانی

·فشار سنج (Pressure Gauge)

·لرزه‌گیر در ورودی و خروجی پمپ

·صافی پمپ 

·کلکتور بوستر پمپ

·منبع دیافراگمی پمپ آتش نشانی

تمام این قطعه و اجزای نام برده نیاز دارند که صحیح و سالم باشند تا هیچ اشکال و تداخلی در انجام عملیات تنظیم و تقویت فشار توسط بوستر به وجود نیاید.

 

  • ۰۲/۰۷/۱۷
  • ایران جهش

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی